arrangementer

Diverse arrangementer og aktiviteter Vestjydske Kunstnere udstiller i Huset for Kunst og Design

i perioden 5. oktober – 5. november kl. 14 – 17 (undtagen mandag).


I forbindelse med udstillingen er der nogle aktiviteter, som du kan deltage i:


Croquis

Croquis onsdag, d. 11. oktober kl. 19 – 21, kan du være sammen med 2 af de udstillende kunstnere Marian Russel Boysen og Tom Juhl Nielsen og en model

Kom og tegn de uperfekte og lynhurtige tegninger af en dygtig nøgenmodel. Croquis-tegning er tegning, hvor dit øje indfanger de væsentligste former og deres indbyrdes forhold, og du skaber spændende stregtegninger - lige til at hænge på væggen derhjemme.

Du skal blot medbringe dit eget papir og tegneredskaber. De 2 trænede tegneundervisere giver dig gerne instruktion - hvis du ønsker det.


Papirstørrelse og kvalitet vælger du selv. Medbring blyant i forskellige bløde numre fra HB2 – HB8, samt f.eks. kul: sort, brun, teglrød, gult og en tuschpenArtist Talk


Artist Talk søndag, den 15. oktober kl. 15 – 17, ved 2 af de udstillende billedkunstnere Franz Jensen og Tom Juhl Nielsen.

Du vil denne eftermiddag få lejlighed til at høre de to kunstnere fortælle om baggrunden for deres kunst, hvem de er, hvilke teknikker de anvender og ikke mindst om de historier, de ønsker at formidle gennem kunsten. I en tæt dialog med dig, får du selvfølgelig chancen til at stille spørgsmål med fokus på værkerne, og samtidig kan du få et par kommentarer til et værk, du selv medbringer. Det bliver en hyggelig eftermiddag, hvor kunstnerne vil gå bag om tingene og deres udtryk.Tegning


Tegning onsdag, d. 25. oktober kl. 14-17 kan du være sammen med 1 af de udstillende kunstnere Annette Kampmann Ilfeldt, der vil stå for, tegneundervisningen. Du kan vælge mellem at tegner individuelt eller arbejder på et samlet værk sammen med nogle af alle deltagerne.

I de timer vi har sammen, vil du få genopfrisket nogle teknikker og komme godt i gang. Der er motiver overalt. I løbet af eftermiddagens 3 timer kan du øve dig i at tegne forskellige motiver og flotte opstillinger af de billeder, der hænger på væggene, interiøret, en væg eller dør, portræt fra fotos på din IPhone, tegne et billede af dig selv eller den, der sidder ved siden af dig. Teknikker til tegninger fra fantasien har jeg også et forslag til. Du kan også være med til at tegne et stort fællesbillede. Ligegyldigt hvad du tegner vil du lære om proportion og perspektiv, lys og skygge, samt mange forskellige tegneteknikker. Vi afslutter tegnetimerne med at se på de forskellige udtryk deltagergruppen har.

Du skal selv medbringe de materialer, du vil arbejde med. Annette medbringer en rulle papir til et stort fællesbillede, som vil blive tegnet på gulvet. Husk en blød pude til knæene. Medbring dine egne tegneredskaber: F.eks blyanter (HB2, HB4, HB8), kul, blyantsspidser, viskelæder og hvidt papir (gerne i forskellige størrelser og kvaliteter fra A4 og opefter), samt en skitsebog uden linjer), du vil kunne bruge fremover.


Vi glæder os til at se dig. Hilsen Vestjydske KunstnereSeptember - Oktober 2023

Vestjysk kunstforening Ulfborg har 60 års jubilæum. Invitation og folder herunder


Download plakat og folder herunder :